Prikkel Je Zintuigen 5 oktober 2018

Beethovenstraat 15 leeuwarden Beethovenstraat 15, Leeuwarden, Nederland

Een avond met heerlijk (gezond) eten, drinken, muziek, creativiteit en inspiratie, gewoon in de huiskamer! Wij weten inmiddels zelf hoe belangrijk het is om echt te genieten en wij hebben een missie om andere mensen dat (weer) te laten ervaren.
Samen zijn en elkaar inspireren in een gemoedelijke sfeer!

Het prikkelen van de zintuigen opent je creatieve geest, het geeft volop energie en de nodige inspiratie om uitdagingen in je leven aan te pakken of zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.

€50

PrachtigKrachtig Experience 5 maart 2020

Leeuwarden nader te bepalen, Leeuwarden, Nederland

Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde vanuit de bril van hoogbegaafdheid. Herken jij jezelf in de kenmerken van hoogbegaafdheid of hooggevoeligheid? Vertoon jij uitstelgedrag? Loop je tegen een burn-out of bore-out aan? Heb je last van faalangst wat jou belemmert in het doen wat je zo graag wilt? De Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd leert je steviger in je basis te staan. Vanuit je innerlijke kracht ben je minder vatbaar voor druk of meningen van buitenaf. Daardoor kun jij beter jouw eigen keuzes maken en makkelijker je doelen bereiken. De dingen doen waar jouw ogen van gaan twinkelen!

PrachtigKrachtig Hoogbegaafd Experience 20 maart 2020

Leeuwarden nader te bepalen, Leeuwarden, Nederland

Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd 20 maart 2020 - Leeuwarden - Een doorbraak naar jouw eigenheid - Durf anders te zijn als dat betekent dat jij jezelf bent!