Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PrachtigKrachtig Hoogbegaafd Experience 20 maart 2020

20 maart 2020 @ 10:00 - 16:30

Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd!
Een doorbraak naar eigenheid
Durf anders te zijn
als dat betekent dat jij jezelf bent.

Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde vanuit de bril van hoogbegaafdheid

Je kiest voor de Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd omdat jij meer zelfvertrouwen en eigenwaarde wilt ontwikkelen?! Assertiever, bewuster en lekkerder in je vel wilt zitten en omdat je PrachtigKrachtig jouw ruimte op de wereld wilt innemen in een wereld vol mogelijkheden. Los van verleden en/of huidige omstandigheden.

In een wereld die soms overweldigt, is het niet altijd makkelijk om te handelen vanuit eigenheid. Onbewust nemen we rollen aan in het contact met familie/vrienden, binnen het gezin, op het werk, binnen een relatie etc. die niet passen bij wie we van binnen echt zijn. Dit kost energie in plaats van dat het energie oplevert. Ik hoor zo vaak mensen zeggen:

“ik wil zo graag op alle fronten mezelf kunnen zijn”.

Wil je meer je eigen keuzes maken? Zou je soms krachtiger willen optreden of meer voor jezelf opkomen? En dan op een manier die bij jou past, vanuit ontspannen daadkracht! Stel je eens voor wat het je zal opleveren als je daarvoor de juiste tools in handen krijgt! Wil je eindelijk dat gaan doen wat al zo lang in jou borrelt?

De Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd leert je steviger in je basis te staan. Vanuit jouw eigenheid ben je minder vatbaar voor druk of meningen van buitenaf. Daardoor kun je beter je eigen keuzes maken en makkelijker je doelen bereiken. Dat doen waar jouw ogen van gaan twinkelen!

Datum: Vrijdag 20 maart 2020 van 10.00 – 16.30 uur

Aantal deelnemers: min. 8, max. 15
Locatie in Leeuwarden (details volgen)

Investering in jezelf is €77,-

 

Voor deze investering in PrachtigKrachtig Hoogbegaafd ontvang je een hele dag training vol inzichten in wat hoogbegaafdheid is en wat het voor jou betekent binnen jouw leven, inspiratie, creativiteit, verrassende, soms confronterende elementen, werkschrift, koffie/thee, koekjes, fruit en lunch.

 

Heb je nog vragen, bel me gerust voor meer informatie via

(06) 55798871 of geef je direct op via info@heididouma.nl

Gegevens

Datum:
20 maart 2020
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
www.prachtigkrachtigjezelf.nl

Organisator

Heidi Douma
Telefoon
0655798871
E-mail
info@heididouma.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leeuwarden
nader te bepalen
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps