Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PrachtigKrachtig Experience 5 maart 2020

5 maart 2020 @ 10:00 - 16:30

Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd
Een doorbraak naar jouw eigenheid
Durf anders te zijn als dat betekent dat jij jezelf bent

Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde vanuit de bril van hoogbegaafdheid

Je kiest voor de Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd omdat jij meer zelfvertrouwen en eigenwaarde wilt ontwikkelen?! Assertiever, bewuster en lekkerder in je vel wilt zitten en omdat je PrachtigKrachtig jouw ruimte op de wereld wilt innemen in een wereld vol mogelijkheden. Los van verleden en/of huidige omstandigheden. Eindelijk dat doen wat al zo lang in jou borrelt!

In een wereld die soms overweldigt, is het niet altijd makkelijk om te handelen vanuit eigenheid. Onbewust nemen we rollen aan in het contact met familie/vrienden, binnen het gezin, op het werk, binnen een relatie etc. die niet passen bij wie we van binnen echt zijn. Dit kost energie in plaats van dat het energie oplevert. Ik hoor zo vaak mensen zeggen:

“ik wil zo graag op alle fronten mezelf kunnen zijn”.

Wil jij meer je eigen keuzes maken? Zou jij soms krachtiger willen optreden of meer voor jezelf opkomen? En dan op een manier die bij jou past, vanuit ontspannen daadkracht! Stel je eens voor wat het je zal opleveren als je daarvoor de juiste tools in handen krijgt!

De Experience PrachtigKrachtig Hoogbegaafd leert je steviger in je basis te staan. Vanuit je innerlijke kracht ben je minder vatbaar voor druk of meningen van buitenaf. Daardoor kun jij beter jouw eigen keuzes maken en makkelijker je doelen bereiken. De dingen doen waar jouw ogen van gaan twinkelen!

Datum: Donderdag 5 maart van 10.00 – 16.30 uur

Aantal deelnemers: min. 8 max. 15
Locatie in Leeuwarden (details volgen)

Investering in jezelf is €77,- (incl.koffie/thee/lunch)

Voor deze investering in PrachtigKrachtig Hoogbegaafd ontvang je een hele dag training en inzichten in hoogbegaafdheid en wat het betekent in jouw leven,  inspiratie, creativiteit, verrassende, soms confronterende elementen, werkschrift, koffie/thee, koekjes, fruit en lunch.

Heb je nog vragen, bel me gerust voor meer informatie via

(06) 55798871 of geef je direct op via info@heididouma.nl 

Gegevens

Datum:
5 maart 2020
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
www.prachtigkrachtigjezelf.nl

Organisator

Heidi Douma
Telefoon
0655798871
E-mail
info@heididouma.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leeuwarden
nader te bepalen
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps